+359 88 9533 333
София, бул. “Г. Тотлебен” 2, вх. Б

курс за брокери

Курс за брокери

 

Ние имаме претенции, че предлагаме едно от най-добрите обучения за брокери на недвижими имоти.

Курсът се води от автора на първата и доколкото знаем единствена книга по темата „Ръководство за начинаещи брокери“. Книгата е налична и може да си я поръчате от офиса на фирмата.

Преди на изберете курс на който ще се запишете трябва да бъдете информирани кой го води, какъв опит има и колко сделки е направил! 

Авторът на книгата Константин Пандов е активно работещ брокер от началото на свободния пазар за имоти до днес и е собственик на две агенции за имоти: агенция ЕППИ и агенция Софиянец.

Ако искате да получите повече информация за него може да потърсите информация в мрежата.

Курсът е структуриран по следния начин:

 Първоначално ще се запознаете с това какво представлява професията на брокера, какви са неговите задължения и отговорности и как е организиран пазарът за имоти.

Слeд това се разглеждат различните видове имоти и техните специфични характеристики.

По-нататък е обърнато внимание на целия процес за извършване на една сделка, като е разгледан пътят от приемане на офертата до окончателното реализиране на сделката.

Във втората част на книгата се говори за техническите, архитектурните и юридически въпроси, които съпътстват всяка от сделките. Разгледани са и някои въпроси за по-специфични сделки, като сделки с имоти в процес на строителство, сделка с кредит и др.

Предлагаме две форми на обучение: индивидуална и групова.

След завършване на курса на всеки от участниците се предоставя възможността да започнат работа към агенцията.

 

софиянец

Включете се в нашия екип и
станете част от една успешна бизнес идея!